Primele Știri - 3 Iunie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 3 Iunie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Câteva flori și un ceas ascunse într-un pachet au paralizat astăzi centrul capitalei și activitatea ministerului Afacerilor Interne. Câțiva carabinieri care au văzut sacoșa suspectă în apropierea sediului MAI au alertat oamenii legii, care au declanșat o operațiune de alertă cu bombă.

2. În fiecare zi contabilizăm efectele relaxării măsurilor de combatere a COVID-19! Din păcate, plătim cu sănătatea a sute de oameni și cu pierderi de vieți omenești. În ultimele 24 de ore, încă 247 de persoane s-au infectat cu Sars-Cov-2, printre care 25 de lucrători medicali. Alte trei persoane au decedat din cauza complicațiilor provocate de boală. Una peste alta, autoritățile au anunțat astăzi că din data de 15 iunie vor fi reluate cursele aeriene de pasageri.

3. După doar câteva zile de la reluarea activității, Piața Centrală din Capitală ar putea fi închisă din nou. Premierul Ion Chicu avertizează că ar putea propune închiderea acestui focar de infecție, pentru că nu sunt respectate măsurile de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

4. America s-a transformat într-un veritabil teatru al haosului total. Protestele violente din mai multe orașe din SUA s-au soldat deja cu moartea a 11 persoane, iar alte sute au fost rănite. Chiar și așa, americanii ies în stradă în număr mare și cer să fie oprită violența asupra minorităților. Manifestanții au provocat daune materiale enorme, au jefuit magazine, au vandalizat clădiri și au incendiat mașini. Mai mulți cetățeni s-au mobilizat pentru a face curățenie pe străzile dezastrului. Printre voluntari este și o moldoveancă, stabilită în SUA.

5. Peștele de la cap se strică! Un primar din raionul Strășeni a chemat oamenii la o dezbatere publică, fără să-i pese de acutizarea pandemiei de COVID-19. Alesul local chiar a postat pe facebook câteva poze de la întrunire, pe care le-a șters la scurt timp.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.