Primele Știri - 30 Ianuarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 30 Ianuarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Numele președintelui Igor Dodon figurează în dosarul de spionaj intentat de FSB-ul rusesc pe numele Karinei Țurcan! Femeia originară din Moldova, care a fost arestată la Moscova în vara lui 2018, a acordat primul interviu de după eliberare.

2. Mama micuțului abandonat săptămâna trecută într-un bloc din sectorul Buiucani a fost găsită și își vrea copilul înapoi. Femeia le-a acordat un interviu exclusiv colegilor noștri de la emisiunea "Vorbește Moldova".

3. Panică la bordul unei nave de croazieră, ancorată într-un port de lângă capitala Italiei. Aproape șapte mii de oameni au fost izolați din cauza a două cazuri suspecte de coronavirus.

4. Se pare că luna ianuarie este una neagră pentru bugetari! Angajații altor două instituții de învățământ din Chișinău s-au plâns că încă nu și-au ridicat salariile pentru luna decembrie.

5. Problema restanțelor salariale din Capitală pare a fi floare la ureche comparativ cu dezastrul de la o companie de stat din Briceni! Zeci de angajați ai întreprinderii "Irigare Briceni" au uitat cum arată lefurile. Oamenii nu au primit un ban de la stat de aproape un an de zile.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.