Primele Știri - 30 Iulie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 30 Iulie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Rudele unui bărbat din Căușeni găsit fără suflare trăiesc un adevărat coșmar! Oamenii legii i-au obligat să transporte cadavrul la Chișinău, pentru o expertiză medico-legală și i-au amenințat cu dosare penale, dacă nu se vor conforma. Pentru că nu avea bani pentru legiști familia a stat aproape o zi cu mortul în beci.

2. Se caută vinovații în cazul incendiului de la groapa de gunoi din Țînțăreni, care a mocnit timp de câteva zile și i-a adus în culmea disperării pe localnicii din preajmă. Ministerul Afacerilor Interne a inițiat, deja, o anchetă de serviciu în acest caz, iar Primăria Capitalei menționează că va efectua propria investigație.

3. La lecții sunt mai mult oaspeți, decât elevi! Vorbim despre copiii cu deficiențe de auz pe care autoritățile i-au obligat să meargă în școli obișnuite, dar nu au adaptat și sistemul educațional la nevoile acestora. Părinții a zeci de copii au protestat astăzi în fața Guvernului, nemulțumiți că două instituții de învățământ specializate din cele trei existente ar fi fost închise.

4. Cei 32 de cetățeni ruși reținuți ieri la Minsk sunt acuzați de terorism. Oamenii legii presupun că aceștia ar fi venit în Belarus pentru a destabiliza situația. Președintele Alexandr Lukașenko a cerut o investigație amplă în acest caz.

5. Să urci la volan obosit este ca și cum ai șofa în stare de ebrietate. Urmările acestor acțiuni iresponsabile pot fi la fel de grave, iar statistica poliției este o dovadă în acest sens. De la începutul anului, 30 de conducători auto au adormit la volan și au provocat grave accidente de circulație.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.