Primele Știri - 30 Iunie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 30 Iunie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Încă un cutremur în parlament, de această dată cu epicentrul în PSRM. Deputatul Ștefan Gațcan a părăsit rândurile socialiștilor și s-a alăturat grupului parlamentar PRO MOLDOVA, astfel că alianța formată din PSRM-PDM a rămas cu doar 49 de voturi din necesarul de 51 pentru putere decizională. Imediat după ce și-a anunțat plecarea, parlamentarul a declarat că ar fi fost amenințat și obligat să-și depună mandatul.

2. Sancțiunile minime pentru persoanele fizice care încălcă măsurile de prevenire și combatere a noului tip de coronavirus au fost diminuate de 450 de ori - de la 22 de mii 500 de lei până la... 50 de lei! Iar în timp ce iresponsabilitatea a devenit mai ieftină, Moldova continuă să plătească scump în lupta cu temutul Covid-19. Încă 256 de persoane au fost diagnosticate astăzi cu această boală, iar nouă pacienți au pierdut lupta pentru viață.

3. Descoperire "aeriană" în Moldova! Oamenii legii au deconspirat o adevărată flotă aeriană într-o localitate din raionul Criuleni! Procurori și ofițerii INI au ridicat "pe sus" zece elicoptere despre care se presupune că urmau să fie exportate prin contrabandă în țări din CSI.

4. O veste șocantă vine din Germania, unde autoritățile au adunat în jur de 30 de mii de suspecți într-un caz de pedofilie de rezonanță. Aflați în ediție cum a fost deconspirată rețeaua criminală!

5. În plină caniculă, sute de oameni dintr-o localitate din Călărași au rămas fără apă potabilă și fără energie electrică! Culmea e că oamenii nu au curent pe timpul zilei încă din luna aprilie.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.