Primele Știri - 30 Martie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 30 Martie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Moldova se apropie de o nouă bornă în contabilizarea celor diagnosticați cu Covid-19. Bilanțul oficial a ajuns la 298 de persoane infectate. Între timp, doi copii au fost externați astăzi după ce au fost tratați de COVID-19.

2. Doi pacienți din zece infectați cu noul tip de coronavirus sunt medici sau angajați în sistemul de sănătate. Cifrele alarmante au fost prezentate de directorul Agenției Naționale pentru Sănătate Publică.

3. Preocupate de evoluția pandemiei de Covid-19, autoritățile vin în sfârșit cu primele soluții pentru a amortiza impactul crizei economice care deja își arată colții.
Oamenii care au rămas temporar fără loc de muncă din cauza pandemiei, vor putea primi compensații din partea statului pe perioada stării de urgență.

4. Pandemia de Covid-19 capătă proporții dramatice în Spania, care a depășit China la numărul cazurilor de infectare și a devenit a treia cea mai afectată țară din lume. Și mai grav e  în Statele Unite ale Americii, numărul celor infectați cu noul coronavirus a ajuns la 146 de mii, iar specialiștii vin cu prognoze sumbre: peste la 20 de mii de americani ar putea fi răpuși de noul tip de coronavirus.

5. A fugit din spital pentru că s-a speriat de ceea ce a văzut acolo. Așa își explică gestul bărbatul de 47 de ani, diagnosticat cu COVID-19, care a dat bir cu fugiții imediat după internare. Aflați în ediție câți oameni au contactat cu ele, până a fost izolat de oamenii legii.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.