Primele Știri - 31 Ianuarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 31 Ianuarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. 130 de familii au rămas pe drumuri după ce compania care le-a promis un acoperiș deasupra capului a  falimentat. În loc să se bucure de propriul apartament în care au investit zeci de mii de euro, de ani buni, oamenii își caută dreptatea în instanțele de judecată.

2. După ce au majorat recent simțitor carburanții, petroliștii anunță ieftiniri nesemnificative. Care sunt noile tarife, vă spunem în ediție.

3. Bilanțul epidemiei provocate de coronavirus a ajuns la 213 morți. Un pediatru moldovean ne îndeamnă, însă, să nu ne panicăm, întrucât rujeola, boală infecțioasă care se întâlnește des în țara noastră, este mult mai periculoasă decât virusul din China.

4. Liderul informal al socialiștilor, Igor Dodon, le recomandă deputaților PSRM să nu se grăbească să facă alianță cu democrații. Mai mult, acesta cheamă foștii parteneri de coaliție, PAS și PPDA la negocieri.

5. Nu am plecat din marea politică, iar scopul nostru acum este ca Igor Dodon să nu mai obțină un mandat. Asta a declarat liderul PAS într-un interviu oferit jurnalistei PRIME Mihaela Blanaru. Ce a spus fostul premier despre Vlad Plahotniuc și ce șanse mai are alianța cu Andrei Năstase aflați în ediție.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.