Primele Știri - 31 Iulie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 31 Iulie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. O monstruozitate ruptă parcă dintr-un film de groază s-a derulat într-o localitate din raionul Căușeni. O femeie ar fi fost violată de fiul ei minor și de prietenul acestuia. Totul s-a întâmplat la capătul unei beții în care mama nu a avut nicio problemă să consume alcool cu cei doi copii.

2. Prin tot fluxul informații teribile, moldoveni au parte și de o veste bună: Energia electrică se ieftinește.
Aflați în ediție care va fi noul preț pentru un kW.

3. Astăzi a avut loc prima ședință de judecată în dosarul șoferului care a provocat în luna mai un accident teribil în Capitală, soldat cu doi morți. Aflați în ediție câți ani de pușcărie cer procurorii pe numele tânărului care și-a recunoscut vina. 4. Guvernul a ratificat acordul de împrumut în valoare de 100 de milioane de euro oferit de Uniunea Europeană, dar nu renunță nici la ideea creditului rusesc.

5. Nu doar doctorii din prima linie a luptei cu noul coronavirus au ajuns la capătul puterilor! De la începutul pandemiei, munca medicilor de familie s-a dublat. Specialiștii abia de mai reușesc să pună geană pe geană pentru că, dacă nu sunt la birou, atunci stau acasă și consiliază pacienții la telefon... zi și noapte.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.