Primele Știri - 4 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 4 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Efectele coronavirusului au atins cotele absurdului! O companie aeriană din Rusia a refuzat îmbarcarea mai multor pasageri de pe un aeroport din China. La bord au urcat doar cetățenii ruși. Restul, 70 de călători de alte naționalități, printre care și moldoveni, au rămas cu biletele în mână. Disperați, oamenii au organizat un protest ad-hoc, chiar în incinta aeroportului.

2. Ne-am rugat de iarnă... iarnă vom primi! Un ciclon care vine din Atlantic se îndreaptă spre Moldova cu ninsori puternice și temperaturi sub minus 10 grade Celsius. Între timp, drumarii spun că sunt gata să intervină pe traseele naționale.

3. Descoperire macabră în raionul Orhei! Un bărbat a fost ucis cu sânge rece de un amic de pahar. După ce a comis crima, individul a lăsat cadavrul în plină stradă.

4. Grav accident în România, în apropiere de Vama Leușeni-Albița. Șapte oameni, printre care și un moldovean au fost răniți după ce două mașini s-au ciocnit frontal.

5. Bătaie de joc, nu contracte de asigurare! Este replica mai multor fermieri la îndemnul premierului Chicu care le-a cerut să-și asigure plantațiile.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.