Primele Știri - 4 Iunie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 4 Iunie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Deși ne-am relaxat, suntem foarte departe de finalul pandemiei de COVID-19! Încă 223 de cazuri noi de îmbolnăvire au fost confirmate în ultimele 24 de ore, iar alte cinci persoane au fost răpuse de virus. Astfel, în Europa, țara noastră are a treia cea mai mare rată de îmbolnăvire cu COVID-19 după Belarus și Suedia.

2. A cerut mită, iar în schimb a promis că NU va aplica amendă pentru nerespectarea regulilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. Așa a procedat un polițist din Bălți care a fost reținut de colegii săi de breaslă.

3. Bătrâna agresată de un polițist în sectorul Râșcani al Capitalei a fost amendată pentru comerț ilegal. Oamenii legii au făcut razii și în preajma Pieței Centrale, dar nu au împărțit amenzi, ci doar avertizări.

4. Clipe de groază pentru elevii unei școli primare din China. Un bărbat înarmat cu un cuțit a intrat în instituție și a rănit zeci de copii și doi adulți.

5. Epidemia de COVID-19 în loc să ne unească, ne-a dezbinat din nou. Imediat cum află că sunt infectați cu noul coronavirus, pacienții încep două lupte, una cu virusul și alta cu ura societății. Bolnavii de COVID-19 spun că se simt discriminați și marginalizați.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.