Primele Știri - 5 Mai 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 5 Mai 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Din această duminică, enoriașii au din nou liber să meargă la biserică! E drept că preoții sunt obligați să oficieze slujbele religioase doar în aer liber, iar oamenii trebuie să respecte distanța fizică de cel puțin un metru. Ce alte măsuri de protecție trebuie să fie respectate în timpul serviciilor divine, vă spunem în ediție!

2. Un monstru cu chip de tată! Un individ din raionul Telenești va face ani grei de pușcărie după ce și-a violat fiica minoră timp de doi ani de zile. În acest răstimp, mama adolescentei era plecată la muncă peste hotare. Venim cu detalii la Primele Știri.

3. Consiliul Superior al Magistraturii a refuzat să examineze sesizarea deputatului socialist Vasile Bolea privind demiterea a trei judecători de la Curtea Constituțională.

4. Peste șapte miliarde de euro au fost colectate în cadrul unei videoconferințe pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului. La summitul, organizat de Comisia Europeană, au participat șefi de stat și de guvern, precum și reprezentanți ai marilor bănci și organizațiilor internaționale.

5. Mii de moldoveni își anulează vacanțele și cer companiilor de turism să le restituie banii.
Reprezentanții agențiilor se jură că nu au niciun ban în cont, deoarece sumele au ajuns deja la destinatarii finali. Loviți în plin de pandemia de coronavirus, 500 de operatori din țara noastră cer disperați ajutor din partea autorităților.

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.