Primele Știri - 6 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 6 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Cine împarte... își face parte! Deputații și-au umflat salariile cu patru MII de lei. Asta înseamnă că din acest an, leafa unui ales al poporului va fi de minim 14 700 de lei.

2. Vremea la extreme în mai multe regiuni din țară! Vântul puternic a lăsat aproape 40 de localități în beznă, iar mai multe puncte de trecere a frontierei din sudul țării au fost închise.

3. Subiectul transnistrean devine unul simptomatic la Ministerul Afacerilor Externe. După ce fostul ministru, Nicu Popescu a calificat războiul de la Nistru drept unul civil, urmașul său - Aureliu Ciocoi consideră că Rusia a oprit conflictul armat, dar nu a comis un act de agresiune împotriva Moldovei.

4. Donald Trump a scăpat de impeachment! Congresul american l-a achitat în ambele capete de acuzare care i-au fost înaintate.

5. Încet dar sigur, incluziunea socială prinde teren și în Moldova! În utimii ani, mii de copii cu nevoi speciale au mers în școli obișnuite. În ciuda micilor succese, discriminarea rămâne a fi cel mai mare obstacol în calea spre limita normalității.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.