Primele Știri - 7 Februarie 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 7 Februarie 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Suspectat de violul unei adolescente de 17 ani, Consulul Ucrainei la Bălți a fost suspendat din funcție pe durata anchetei și are interdicție de a părăsi teritoriul Republicii Moldova.

2. Veteranii războiului de la Nistru cer demisia ministrului de Externe! Toate după ce Aureliu Ciocoi a declarat că armata rusă nu a făcut nimic mai mult decât să aplaneze conflictul armat din 1992 și nu are statut de agresor.

3. Imixtiunea diferitor factori în activitatea poliției are consecințe grave asupra securității publice. Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari, susține că instituția pe care a condus-o mai bine de trei ani și-a pierdut din independență, iar urmările sunt resimțite din plin.

4. Alertă în România din cauza coronavirusului! 13 oameni, proaspăt reveniți din China în orașul Galați, au fost plasați în carantină.

5. Salariile deputaților au fost majorate pentru că erau mai mici... decât cele încasate de miniștri!
Este declarația premierului Ion Chicu, care a precizat că Executivul va da aviz negativ inițiativei socialiștilor de a micșora lefurile parlamentarilor. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.