Primele Știri - 7 Mai 2020, 21:00
Embed:
Primele Știri - 7 Mai 2020, 21:00

Principalele Știri:

1. Magistrații Curții Constituționale decid în acest moment constituționalitatea Acordului de împrumut de peste patru miliarde de lei ce urmează să fie oferit de Federația Rusă. Trei sesizări privind legalitatea documentului au fost depuse la CCM de deputații din opoziție.

2. Încă un erou în halat alb din țara noastră a fost răpus de COVID-19, iar bilanțul cadrelor medicale care au decedat din cauza noului tip de coronavirus a ajuns la nouă. Totodată, în ultimele 24 de ore, alți 129 de pacienți au fost testați pozitiv la COVID-19.

3.  Convoiul de 20 de camioane cu ajutor medical din România a ajuns la Chișinău. Zeci de oameni au mers la Vama Leușeni pentru a întâmpina donațiile de peste Prut.

4. Noul tip de coronavirus ia proporții alarmante în Rusia. Doar într-o singură zi, peste 11 mii de persoane au fost testate pozitiv la COVID-19. Între timp, istoria unei femei de 80 de ani care merge la bătrânii blocați în casă pentru a le aduce produse alimentare, a impresionat o lume întreagă.

5. De ani de zile, locuitorii unui sat din raionul Criuleni trăiesc cu o groapa de gunoi neautorizată chiar sub nasul lor. Pe lângă mirosul insuportabil, când vântul e mai puternic, gunoaiele le ajung în ogrăzi sau în câmpuri.
 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.