Primul Campionat de gaming din Moldova, Moldcell E Sport League Counter Strike Global Ofensive, s-a încheiat cu succes
Embed:
Primul Campionat de gaming din Moldova, Moldcell E Sport League Counter Strike Global Ofensive, s-a încheiat cu succes
Primul Campionat de gaming din Moldova, Moldcell E Sport League Counter Strike Global Ofensive, s-a încheiat cu succes. Marea finală  a adunat la Tekwill sute de tineri pasionați de jocurile electronice, care au urmărit bătălia echipelor finaliste, OPG și Nazabiv.
 
„Ceea ce văd aici este viitorul, reprezintă că mergem în direcția corectă și că Moldcell ne oferă oportunități în direcția potrivită. ”
 
Fondul de premii al Campionatului a fost de 100.000 lei, iar câștigători au fost desemnați membrii echipei OPG. Aceștia au fost medaliați cu aur și au plecat acasă cu Marele premiu si cupa campionilor.
 
„Am luat locul întâi și am fost desemnat ca cel mai bun jucător. Merci Moldcell”
 
„ Mi-aș dori mai des să aibă loc asemenea campionate. Cu cât mai multe vor fi, cu atât mai mulți jucători profesioniști vor apărea pe scena sportului electronic, iar participarea va deveni mai interesantă. Mulțumesc, Moldcell.”
 
Pe locul doi s-a clasat Echipa „Nazabiv”.
 
„ Prima dată în Moldova a avut loc  așa campionat de nivel, cu fond de premii mare. Sper că companiei Moldcell îi va reuși să ajungă la nivel internațional.”
 
„Banii pe care i-am câștigat la Moldcell îi voi investi în calculatorul meu. Doar așa am să ajung la un nivel profesionist în „Counter Strike”. ”
 
Potrivit organizatorilor, primul campionat din cadrul Moldcell eSport League a demonstrat  că sportul electronic are o perspectiva promițătoare în Moldova. 
 
 
„160 de echip, 800 de participanți – acest lucru înseamnă că sportul electronic în Moldova are un viitor și noi cei de la Moldcell că suntem parte al acestui viitor frumos pentru țara noastră. ”, a spus Irina Strajescu, Director Comunicare Moldcell.
 
Mai mult, echipa Moldcell a reușit să promoveze printre jucători gaming-ul responsabil, adepții căruia își pot transforma pasiunea în profesie.  
 
„Până acum urmăream cu un deosebit entuziasm și o oarecare gelozie evenimentele esports din alte țări. Odată cu lansarea Moldcell Esports League asemenea evenimente se organizează și la noi în țară.  Bineînțeles că mai avem de lucrat mult până la acel nivel de amploare, însă alături de comunitatea de gameri talentați din Moldova și Moldcell Esports League totul abia începe.”, a comentat specialistul în comunicare Moldcell Gheorghe Hîncu.
 
Și asta nu e tot. Moldcell Esport League va continua cu o serie de alte campionate de gaming. Pentru a fi la curent cu toate evenimentele, urmariti pagina Moldcell. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.