Prinse cu minciuna
Embed:
Prinse cu minciuna

Fosta soție și fosta soacră a killerului Vitalie Proca au fost prinse, din nou, cu minciuna. În cadrul unei conferințe de presă, femeile au negat că, în timpul perchezițiilor efectuate în mașina și locuința lui David Davitean, fratele ex-soției lui Proca, au fost găsite două pistoale fără acte. O înregistrare audio, care a ajuns pe rețelele de socializare, arată, însă, contrariul.

Cu totul alt tablou se conturează, însă, din interceptările telefonice, apărute pe internet în aceeași zi. În timpul descinderilor efectuate în casa lui Davitean, soția sa Eugenia își informează cumnata despre arme deținute ilegal, care au fost găsite de anchetatori.

Ulterior, soția lui David Davitean încearcă să facă rost de un permis-portarmă fals.

Chiar dacă au fost prinse, din nou, cu minciuna, rudele lui Vitalie Proca și David Davitean insistă că ar fi curate în fața legii. De asemenea, fosta soacră a lui Proca susține că va merge până în pânzele albe ca să obțină eliberarea lui.

"Ne vom adresa în toate instanțele. Vom merge și la Ambasada Statelor Unite. Le-am expediat telegrame și lui Trump, și reginei Elisabeta", a spus fosta soacră a lui Vitalie Proca, Venera Gasparean.

Sursa Foto: publika.md

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.