Proaspăt renovată, strada Albișoara din Capitală intră din nou în reparații. Asfaltul se macină
Embed:
Proaspăt renovată, strada Albișoara din Capitală intră din nou în reparații. Asfaltul se macină

Strada Albișoara intră din nou în reparații.
Chiar dacă a fost recent renovată, asfaltul se macină.
Primarul Capitalei acuză compania care a efectuat lucrările și a obligat-o să remedieze problemele.
Echipele de muncitori au fost scoase iarăși să repare strada.
Cei mai nemulțumiți sunt locuitorii din preajmă și șoferii.


"Nu s-a făcut calitativ, până la sfârșit, au rămas aici puțin, acolo puțin."


"Toată strada Albișoara este prost reparată. Pe aici nu poți merge cu copiii, cu căruciorul. Dar dacă este vreun invalid? E foarte înalt și așa este pe toată strada, din păcate."

"Că îl repară din nou este bine, dar este rău că se repetă. Trebuia de făcut deodată. "


"Ne bucurasem că în sfârșit au reparat Albișoara și că pe aici vor circula troleibuze. Sperăm că lucrările vor fi calitative."

Drumarii au refuzat să vorbească și au lăsat lucrul atunci când au observat echipa noastră de filmare. Astăzi ei munceau la intersecția străzilor Albișoara cu Petru Rareș. Primarul Capitalei a anunțat că toată această porțiune frezată va fi asfaltată dacă vor fi favorabile condițiile climaterice. Ion Ceban a precizat în postarea sa de pe Facebook că toate cheltuielile de renovare vor fi pe seama companiei de construcții, obligată de autoritățile municipale să respecte contractul. Inițial trebuiau să fie frezați aproape trei mii de metri pătrați, dar s-a decis ca agentul economic să schimbe mai mult asfalt decât se preconiza, a scris primarul. Lucrările de renovare a străzii Albișoara au început vara trecută, în luna august, și trebuiau să se încheie până la sfârșitul anului 2020. Proiectul, cu o garanție de un an, a costat 120 de milioane de lei, bani alocați din bugetul de stat și cel municipal.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.