Profesor pentru o zi. Andrian Candu le-a vorbit elevilor liceului Universul despre regulile de circulație
Embed:
Profesor pentru o zi. Andrian Candu le-a vorbit elevilor liceului Universul despre regulile de circulație

Elevii claselor primare din Liceul Universul din Capitală au avut parte de o lecție mai puțin obișnuită. În calitate de profesor ei l-au avut, astăzi, pe președintele Parlamentului, Andrian Candu, care le-a vorbit copiilor despre regulile circulației rutiere.

După oră, șeful Legislativului le-a oferit picilor și daruri.

În fața camerelor de luat vederi, elevii spun că știu cum trebuie să traverseze corect strada.

Andrian Candu le-a oferit copiilor benzi reflectorizante, pentru ca să fie observați de la distanță de conducătorii auto.

"I-am și testat, trebuie să cunoască unde trebuie să traverseze strada, care sunt regulile, care sunt culorile semaforului și ce înseamnă chiar și acest licurici", a declarat președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Administrația liceului salută astfel de lecții.

"În jurul instituției noastre s-au făcut careva schimbări, treceri de pietoni, dar totuși rămân locuri periculoase, dar pe drumul care trece prin fața instituției mașinile îl trec cu viteză. am avut situații când o mămică a fost ușor lovită", a menționat directorul adjunct al Liceului Teoretic Universul, Anastasia Rusu.

De la începutul anului, au fost înregistrate 90 de accidente rutiere cu implicarea copiilor, în urma cărora doi minori și-au pierdut viața, iar alți 130 au fost răniți.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.