Proiectul național Drumuri bune pentru Moldova, lansat de PDM, salutat de autoritățile locale
Embed:
Proiectul național Drumuri bune pentru Moldova, lansat de PDM, salutat de autoritățile locale

Autoritățile locale salută proiectul național Drumuri bune pentru Moldova lansat de Partidul Democrat. Președinții de raioane și primarii vor să muncească cot la cot cu autoritățile centrale pentru a încheia cu succes aceste proiecte. Subiectul a fost discutat în cadrul unei întruniri dintre prim-ministrul Pavel Filip și primari. 

"Să avem o primăvară a proiectelor celor mai îndrăznețe și eu cred că anul 2018 ne va oferi această posibilitate, să ducem mai multe proiecte până la capăt și să construim lucruri trainice", a declarat prim-ministrul, Pavel Filip.

Pavel Filip le-a spus primarilor că proiectul are drept scop modernizarea drumurilor rurale.

"Guvernul a obținut voința politică pentru a aloca resursele necesare construcției și reparație a peste 1.200 km de drumuri din zonele rurale. Avem ambiția de a încheia acest an lăsând în urmă cea mai mre rețea de drumuri anume rurale construite până acum în Moldova", a afirmat prim-ministrul, Pavel Filip. 

Președinții de raioane și primarii susțin că proiectul este unul ambițios.

"Sunt niște inițiative bune, dorite de cetățeni și cred că ceea ce a inițiat Guvernul Republicii Moldova este foarte benefic este foarte benefic pentru toți cetățenii", a zis primarul satul Cotul Morii, Lidia Goșciuc.

"Este o căldură între administrația publică centrală și cea locală de nivelul unu și doi și chiar se văd evident că lucrurile se schimbă", a spus președintele raionului Căușeni, Nicolae Gorban.

Evenimentul a întrunit aproximativ 900 de primari.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.