PROTEST la MAI. Membrii AUR au acuzat poliția că nu a întreprins nici o măsură când autocarul partidului a fost vandalizat
Embed:
PROTEST la MAI. Membrii AUR au acuzat poliția că nu a întreprins nici o măsură când autocarul partidului a fost vandalizat

Membrii AUR au protestat astăzi la Ministerul de Interne, deoarece ar fi fost amendați pe nedrept de poliție și pentru că oamenii legii nu ar fi întreprins nimic când autocatul partidului a fost vandalizat.
În timp ce manifestanții acuză poliția de presiuni și jocuri politice, Ministerul de Interne insistă că legea trebuie aplicată indiferent de culoarea politică a persoanei care încălcat-o.

Membrii AUR sunt nemulțumiți că șoferul autocarului a fost amendat pentru parcare neregulamentară în lipsa unui indicator rutier.

"Subit a venit poliția a amendat șoferul autocarului chiar dacă staționarea era permisă, iar cei care au semnat procesul verbal sunt doi polițiști sub acoperire, ceea ce demonstrează că poliția execută comenzi politice."


Potrivit AUR, vandalizarea autocarului putea fi evitată dacă polițiștii nu ar fi plecat de la manifestație. Formațiunea declară că pagubele s-au ridicat la o mie de euro.

"Am depus o solicitare clară de a ne fi explicată situația, în caz contrar, ne vom adresa în instanță și vom sesiza organismele internaționale în privința presiunii politice care se face asupra noastră. Doi, solicităm de urgență audiența domnului Voicu. "

Într-un comunicat de presă, Ministerul de Interne a explicat că autobuzul formațiunii AUR a fost parcat neregulamentar, iar șoferul a fost sancționat conform Codului Contravențional. MAI a adăugat că persoana care a vandalizat autocarul a fost reținută și identificată, iar pe acest caz a fost pornit un proces contravențional. Ministerul susține că legea trebuie aplicată indiferent de culoarea politică a persoanei care încălcat-o.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.