PSRM despre prima lună a Maiei Sandu în calitate de președinte: "A fost un eșec și a generat doar haos"
Embed:
PSRM despre prima lună a Maiei Sandu în calitate de președinte: "A fost un eșec și a generat doar haos"

Prima lună de mandat a Maiei Sandu în calitate de președinte a fost un eșec și a generat doar haos. Acuzațiile au fost făcute de deputații PSRM, în cadrul unei conferințe de presă. Socialiștii au contabilizat toate acțiunile șefului statului și au ajuns la concluzia că președintele nu și-a onorat promisiunile făcute în campania electorală.

"Noi nu vedem ca Maia Sandu să vină cu o soluție, să vină cu un candidat la funcția de prim-ministru. Maia Sandu a promis în campania electorală că, în calitate de președinte, va lua măsurile necesare pentru a opri pandemia de COVID-19. Ați văzut anumite măsuri? A promis că va reduce cheltuielile de la Președinție, încă o minciună. "

Socialiștii o mai acuză pe Maia Sandu că nu a demontat gardul de la Președinție așa cum a promis. Într-un răspuns expediat postului nostru de televiziune, instituția prezidențială precizează că încă nu a decis dacă gardul va fi dat jos. În prezent, experții analizează cheltuielile necesare în acest scop și vor veni cu o decizie finală. PSRM mai spune că Sandu nu a înaintat nicio inițiativă socială și economică. Totodată, socialiștii sunt nemulțumiți și de vizitele președintelui peste hotare, care, în opinia lor,  nu au adus rezultate. Consilierul pe comunicare al Maiei Sandu, Sorina Ștefârță, ne-a spus că va reveni ulterior cu un comentariu.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.