Purtăm mască pentru că ne pasă! Este mesajul transmis de mai mulți prezentatori TV, care apar într-un spot social
Embed:
Purtăm mască pentru că ne pasă! Este mesajul transmis de mai mulți prezentatori TV, care apar într-un spot social

Purtăm mască pentru că ne pasă! Este mesajul transmis de mai mulți prezentatori TV, care apar într-un spot social. Realizatorii de la Prime, Canal 2, Canal 3, Publika și CTC îi îndeamnă pe oameni să poarte masca de protecție corect, pentru a se proteja de infectare cu noul coronavirus atât pe ei, cât și pe cei apropiați.

"Poartă mască de protecție pentru că astfel ne protejăm reciproc. Pentru că ne poate salva viața. Spălați mâinile cu apă și săpun cât mai des. Păstrează distanța socială. "

Masca trebuie să fie purtată atât de persoanele bolnave, pentru a preveni răspândirea virusului, cât și de persoanele sănătoase, pentru a se proteja de o eventuală îmbolnăvire. Specialiștii afirmă că purtarea măștii de protecție reduce semnificativ riscul de îmbolnăvire. Aceasta trebuie să astupe atât gura cât și nasul.

"Încă suntem în pericol așa că hai să purtăm mască. Și tu, și eu, noi toți. Purtăm mască pentru a nu irosi efortul tuturor medicilor. Purtăm mască pentru că ne pasă. "

De la începutul lunii mai, persoanele care circulă cu transportul public sunt obligate să poarte măști de protecție, iar cei care nu se conformează regulilor, riscă să fie amendați. Recent, purtarea măștilor a devenit obligatorie în toate spațiile închise și în spațiile deschise aglomerate.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.