Radu Albot a ajuns acasă. Tenismanul a fost întâmpinat ca un erou la Aeroportul Internațional Chișinău
Embed:
Radu Albot a ajuns acasă. Tenismanul a fost întâmpinat ca un erou la Aeroportul Internațional Chișinău

Tenismanul Radu Albot a revenit acasă după ce în ultimele luni a impresionat pe arena internațională și a obținut cele mai mari performanțe din cariera sa. Sportivul a fost întâmpinat ca un erou la Aeroportul Internațional Chișinău.

Sportivul a fost întâmpinat de părinți, prieteni, membri ai Federației Naționale de Tenis, dar și suporteri de toate vârstele. 

"Mă bucur foarte mult că sunt aici multe persoane care m-au întâmpinat. Copiii, care mi-au făcut o surpriză: baloane, cadouri, diferite desene. Mă bucur că tenisul devine tot mai popular. Sper că din cauza mea", a spus tenismanul Radu Albot.

În ultimele 2 luni, Albot a câștigat primul său titlu ATP și a ajuns pe locul 46 în clasament mondial, iar zilele trecute, moldoveanul a jucat cu legendarul Roger Federer în turul doi al turneului ATP de la Miami. Tenismanul susține că nu se va opri aici.

"Am avut ocazia să joc cu cel mai bun tenisman din istorie. Mă bucur că am apucat să-l prind. Păcat că am pierdut, dar a fost o experiență de neuitat. Ași dori să ajungă în top 30. Cred că nivelul jocului meu este acolo, doar că trebuie să execut și cu puțin noroc voi fi în top 30", a afirmat tenismanul Radu Albot.

Radu Albot se va afla în țară timp de o săptămână, după care va începe pregătirile pentru sezonul pe zgură. Vineri, tenismanul moldovean va avea parte de un antrenament inedit la Hâncești, cu fotbaliștii clubului Petrocub.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.