Record de premii la Loteria Națională. Participanții au ridicat sume de peste 3 milioane de lei
Embed:
Record de premii la Loteria Națională. Participanții au ridicat sume de peste 3 milioane de lei

Loteria Națională și-a doborât propriile recorduri. La show-ul din 24 ianuarie valoarea premiilor a fost de 3 milioane 226 de mii de lei! În mai puțin de o oră, participanții la emisiune au acumulat sume fabuloase, iar o femeie din Capitală a câștigat un automobil.


"Larisa! O profesoară a câștigat, la jocul nostru, un automobil!"

O profesoară din Chișinău s-a ales cu o mașină nou-nouță, după ce a parcurs cu succes proba "La un pas de noroc".


"Toată familia visează să ieșim undeva, să plecăm la mare, să plecăm în excursie, undeva să plecăm."


"Seifurile" au fost generoase cu Veaceslav Bondarenco, pensionar din satul Hiliuți, Fălești. 130 de mii de lei este suma pe care a câștigat-o încă din prima rundă. După X-ul deschis în runda a doua, el a decis să oprească jocul și să păstreze banii. Atât el, cât și soția sa au fost copleșiți de emoții.


"Câștigul Dvs.constituie 130 de mii de lei!" (aplauze) Veaceslav, sunteți pensionar invalid, pentru Dvs.130 de mii de lei e o sumă consistentă? - Bani, foarte-foarte!"


În finala MegaJackpot-ului a ajuns Tatiana Cojocari din Chișinău. Ea a avut noroc la deschiderea sferelor, câștigând o călătorie de cinci zile pentru două persoane la Atena, apoi a decis să oprească jocul când a ajuns la suma de 150 de mii de lei.


"150 de mii de lei și excursia în Grecia! Sunt câștigurile cu care plecați de la noi! - Mulțumim! - Succes și așteptăm poze din Grecia! - Numaidecât!"


Restul jucătorilor au obținut premii garantate a câte 10 000 de lei, un bilet special de loterie și un certificat în valoare de 1000 de lei, pentru bilete electronice de loterie și pariuri sportive pe site-ul www.7777.md.
Dacă doriți să participați la show-ul televizat al Loteriei Naționale, înregistrați bilete cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” pe site-ul 7777.md sau la numărul de telefon 022-333-777. Cu cât mai multe bilete aveți, cu atât mai mari sunt șansele să ajungeți pe platoul de filmare.
Urmăriți edițiile Loteriei Naționale la PRIME în fiecare duminică la ora 19:00, în reluare luni la ora 19:00 și la miezul nopții.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.