Recorduri de audiențe la PRIME și Canal 3. Peste 300 de mii de oameni au vizionat duelul dintre Sheriff Tiraspol și Real Madrid
Embed:
Recorduri de audiențe la PRIME și Canal 3. Peste 300 de mii de oameni au vizionat duelul dintre Sheriff Tiraspol și Real Madrid

În această săptămână, nu doar Campioana Moldovei, Sheriff Tiraspol, a marcat goluri în poarta lui Real Madrid, dar și televiziunile PRIME și Canal 3 au marcat recorduri în poarta audiențelor TV. Duelul în care viespele au învins galacticiii a fost vizionat în țara noastră de către 340 de mii de persoane. Mai mult, aproape fiecare al treilea moldovean care urmărea televizorul în seara de marți a privit cu sufletul la gură golul decisiv de la final de meci. Iar strigătul de bucurie al comentatorului Mihai Sîtnic s-a auzit și în Germania.


"A fost pur și simplu nebunie, nu-mi venea să cred ceea ce văd și ceea ce comentez. Cred că am simțit ceea ce au simțit și oamenii care s-au uitat la meci. Au strigat la fel ca mine. A fost aproape să-mi pierd vocea, deși nu e prima dată."


Reacția emoționantă a comentatorului sportiv Mihai Sitnic a avut ecou și în presa germană. Jurnaliștii de la postul public de televiziune din Germania, ZDF, l-au intervievat pe eroul Sheriff, luxemburghezul Sebastian Till și au remarcat că reacția comentatorului de la PRIME descrie cel mai bine ce anume s-a întâmplat în minutul 90 al meciului disputat pe Stadionul Santiago Bernabeu.

" - Eu am revăzut acest gol de 100 de ori. A fost visul meu să marchez un astfel de gol.
- Eurogol, marcat de Sebastian Till.
- Comentatorul sportiv din Moldova a pierdut controlul și și-a ieșit din fire!"Eu am văzut cum intră mingea în poartă, am trei monitoare și nu am privit niciunul, pur și simplu mi-am dat liber emoțiilor. Nici nu am văzut cum se bucură fotbaliștii, eram în extaz. Pur și simplu, era o senzație în care te-a trimis pe altă lume."

Nebunie a fost și în cabina comentatorului Canal 3 Dumitru Antoceanu, care nu și-a putut stăpâni emoțiile la golul istoric, pe care l-a strigat timp de 10 secunde.


"Chiar eu, fiind puțin nebun, nu m-am așteptat că Sheriff Tiraspol va câștiga acest meci. S-a întâmplat ceva incredibil. Sheriff are un coeficient foarte bun al acțiunilor eficiente. "


Emoțiile de la final de meci ale comentatorilor Mihai Sitnic și Dumitru Antoceanu au fost prinse în direct în casele a aproape 80 de mii de moldoveni, care vizionau PRIME și CANAL 3, așteptând o minune."Este un moment istoric pentru tot fotbalul moldovenesc pentru tot fotbalul moldovenesc. La nivel de cluburi, Sheriff Tiraspol pentru prima data s-a calificat. era clar că nu aveam foarte multe speranțe vizavi de parcursul echipelor în Liga Campionilor în faza grupelor. Și de asta tot ce înseamnă victorie, tot ce înseamnă gol pentru Sheriff Tiraspol, mai ales cu Real Madrid, este sigur că o chestie ieșită din comun. "


Toamna, unii numără bobocii, iar telespectatorii PRIME și CANAL 3 numără golurile celor mai titrate cluburi de fotbal din lume. Cele două posturi de televiziune difuzează în Moldova meciurile din Liga Campionilor, Liga Europei, dar și meciurile echipei naționale din preliminariile Campionatului Mondial.


"Eu îi invit pe toți amatorii de fotbal să urmărească în continuare meciurile Campioanei Moldovei la PRIME și să aibă aceeași senzație pe care o am și eu. Cea de "nu știu ce se va întâmpla în acest meci", pentru că Sheriff-ul a demonstrat în acest sezon că această Ligă a Campionilor este absolut imprevizibilă."

"Țineți pumnii pentru fotbalul autohton, indiferent de situație. Eu spun asta de 10 ani și nu vreau să mă dezic de acest slogan. "


PRIME și CANAL 3 au și o surpriză pentru microbiști - finala Ligii Națiunilor, care va avea loc în seara zilei de 10 octombrie. Bucurați-vă de fotbal!

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.