Respect Moldova- 1 Decembrie
Embed:
Respect Moldova- 1 Decembrie
"Respect Moldova"este o producție marca "Primele Știri", în care abordăm poveștile unor oameni care merită respect, dar și cele mai imporante evenimente care au marcat săptămâna și au lăsat amprenta în viața fiecăruia dintre noi.

În această ediție:

1. Nu există niciun dubiu că zâmbetul unui copil, fericirea care radiază din ochii lui este cel mai frumos lucru care ne-a fost dat să-l vedem. Noi ne-am bucurat încă o dată de acest tablou angelic după ce ne-am revăzut cu cei 11 copii ai familiei Pascari, părinții cărora au fost obligați să întoarcă Primăriei locale un ajutor social de șase mii de lei. Seria de reportaje realizate de corespondenții PRIME a întors viața familiei la 180 de grade, evident, spre bine.

2. Apoi ne vom bucura din nou că Moldova este capabilă să crească oameni de mare valoare, dar și ne vom întrista, în egală măsură, pentru că nu suntem capabili să-i ținem acasă și să ne bucurăm de performanțele lor. Țara noastră este un important exportator de materie cenușie în statele mult mai dezvolatate. Astăzi, vă prezentăm povestea unui savant moldovean, dar care s-a stabilit de mai mulți ani în SUA și este unul dintre cei mai apreciați cercetători în una dintre cele mai prestigioase universități din lume.

3. Apoi vom porni în căutarea respectului pierdut, undeva prin paragină și chiar ignoranță. Un complex sportiv, care ar fi trebuit să devină mândria țării noastre, zace de ani buni în paragină. Asta, chiar dacă baza sportivă a înghițit câteva zeci de milioane de lei, iar când a mai rămas puțin de construit responsabilii s-au înecat chiar la mal.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.