Respect Moldova - 10 Noiembrie
Embed:
Respect Moldova - 10 Noiembrie
Începând de astăzi, în fiecare duminică, de la ora 21, revenim la proiectul "Respect Moldova", o producție marca "Primele Știri"! Am pornit de la o campanie despre oamenii care-și respectă țara, iar acum ne propunem să facem mai mult, în fiecare weekend, la PRIME, televiziunea numărul 1 din Moldova.
 
Vom încearca să abordăm în fiecare ediție poveștile unor oamenii care merită respect, dar și cele mai importante evenimente care au marcat săptămâna și și-au lăsat amprenta în viața fiecăruia dintre noi.
 
Accentele le vom pune totuși pe oameni care nu au lăsat mâinile în jos în fața greutăților, oameni care nu s-au gândit vreodată să renunțe la ceea ce ei consideră a fi datoria lor. Acești oameni merită respectul nostru, pentru că, prin prin ceea ce fac demonstrează că respectă Moldova, iar Moldova, are obligația să-i respecte. 

 În această ediție:

  1. În ediția de astăzi trecem oceanul, și facem un popas în capitala Statelor Unite, Washington. Aici ne întâmpină o tânără moldoveancă de la care avem multe de învățat. A ajuns să fie expertă în una dintre cele mai importante instituții din lume, Banca Mondială, dar nu a uitat de cea mai mare reponsabilitate: "Să respecte Moldova".
  2. Apoi vom reveni în țară, mai exact în vârful politicii moldovenești, unde apele sunt, puțin spus, agitate. Guvernul Sandu a intrat în colimatorul propriilor aliați - deputații socialiști au înaintat o moțiune de cenzură care ar putea schimba conjunctura în arcul guvernamental. Executivul se clatină, iar cei din Blocul ACUM au început deja să-și scoată susținătorii în stradă. 
  3. Cu siguranță că în acestă situație încordată, chiar și politicienilor le-ar prinde bine o ședință de "hipoterapie". Vorbim despre terapia asistată de cai,  care se pare că face minuni cu cei care au probleme de temperament, fizice sau neurologice. Această metodă de tratament, mai nou, a fost importată în Moldova.

 

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.