Respect Moldova - 12 Ianuarie 2020
Embed:
Respect Moldova - 12 Ianuarie 2020

"Respect Moldova"este o producție marca "Primele Știri", în care abordăm poveștile unor oameni care merită respect, dar și cele mai imporante evenimente care au marcat săptămâna și au lăsat amprenta în viața fiecăruia dintre noi.

În această ediție:

1. Ne vom convinge împreună că talentul nu are frontiere. Dovada vie a acestui adevăr este o tânără din Moldova, care din inima americii ține vie flacara muzicii clasice la nivel mondial. Numele Cristinei Botnari este cunoscut multor artiști celebri.

2. Apoi ne vom pătrunde împreună în adâcurile Chișinăului, încărcate de istorie seculară. Mai exact, vom coborî în subteranele care străbat Capitala, aidoma unor vene, prin care curge seva trecutului, dar care rămân incognito publicului. Unii experți, totuși, se gândesc deja la o eventuală exploatare a "turism subteran", noțiune cu o conotați pozitivă în cazul nostru. 

3. Apoi vom vedea cum arată un vis măsurat în sute de milioane de pași. Printr-un joc de cuvinte putem spune că  moldoveanul Andrei Plugaru a arat Italia de la nord la sud. Tânărul a străbătut la pas peninsula , fără niciun ban în buzunar. Astăzi, la Respect Moldova, vă prezentăm povestea demnă de Cartea Recordurilor.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.