Respect Moldova - 15 martie 2020
Embed:
Respect Moldova - 15 martie 2020

În această ediție:

1. Nu renunța nici pentru o clipă la vise pentru că niciodată nu e prea târziu să le materializezi! Aceasta este deviza unuia dintre cei mai promițători designeri vestimentari din Moldova. Tânăra Anastasia Crețu a avut de înfruntat multe provocări până a ajunge la prezentări de modă însă și-a pavat drumul cu multă răbdare și pași calculați, iar acum culege primele roade.

2. În ediția de astăzi vom reveni și la temerile exprimate de producătorii de lactate din Moldova, care spuneau recent că laptele ar putea deveni un produs de lux în Moldova. Și asta pentru că vitele se împuținează pe an ce trece.
O tânără antreprenoare însă s-a poziționat împotriva tendinței și a conduce acum una dintre cele mai moderne ferme de vaci din țară.

3. Viața e o scenă, oamenii sunt actori! E adevăraul gol-goluț developat de marea artistă Svetlana Tuz. Actrița Teatrului "Cehov" ne-a lăsat să intrăm în culisele vieții sale, unde ne-am întâlni cu toate personajele pe care le-a jucat de-a lungul celor 45 de ani de carieră. În ediția de astăzi suntem gata să vă prezentăm "întruchiparea celebrității modeste".

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.