Respect Moldova - 17 Noiembrie
Embed:
Respect Moldova - 17 Noiembrie

"Respect Moldova"este o producție marca "Primele Știri", în care abordăm poveștile unor oameni care merită respect, dar și cele mai imporante evenimente care au marcat săptămâna și au lăsat amprenta în viața fiecăruia dintre noi.

În această ediție:

1. Vă prezentăm povestea unor străini care fac acte de caritate total dezinteresat. Oameni care au cucerit inimile unor copii loviți, prea dur, de soartă. Acești filantropi ne-au făcut să roșim prin bunătatea lor nemărginită, față de cei care reprezintă viitorul țării noastre. Vorbim despre îngerii asociației "Concordia" - oameni care poartă stindardul "Respect Moldova".

2. Apoi, vom trece în revistă recordul istoric din politica moldoveneacă, înregistrat în această săptămână. Chiar dacă uniii pun la îndoială faptul că guvernul Chicu, proaspăt învestit, ar fi unul veritabil tehnocrat, cu siguranță poate fi supranumit guvernul fulger, dacă am evalua viteza cu care a fost instalat.

3. Și dacă ați fost surprinși de ultimele evoluții politice din țara noastră, ce să mai spunem despre meciul făcut de naționala de fotbal a țării noastre în fața campioanei mondiale, Franța. Tricolorii au fost aproape de o performanță istorică și chiar dacă au pierdut la limită, merită onorul "Respect Moldova".

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.