Respect Moldova - 19 Ianuarie 2020
Embed:
Respect Moldova - 19 Ianuarie 2020

"Respect Moldova"este o producție marca "Primele Știri", în care abordăm poveștile unor oameni care merită respect, dar și cele mai imporante evenimente care au marcat săptămâna și au lăsat amprenta în viața fiecăruia dintre noi.

În această ediție:

1. Îi aducem un tribut celui care este întruchiparea noțiunii "Respect Moldova". O voce inegalabilă, un talent incomensurabil, un om de cultură și de o inteligență cât să împartă și la alții. Acesta este Ștefan Petrache, despre care nu vom îndrăzni să vorbim la trecut niciodată. Marele artist ne-a părăsit la începutul acestei săptămâni, după o perioadă de grea suferință.

2. Și dacă tot ne este dat să suferim, măcar să o facem împreună, ca într-o mare familie, pentru că doar așa suntem capabili să depășim momentele grele . La fel cum am reușit să schimbăm destinul familiei Flocea din raionul Glodeni, care datorită oamenilor cu suflet mare a trecut la casă nouă. 

3. Apoi vom avea acces în lumea minților luminate. Un tânăr de la Universitatea Tehnică din Moldova a inventat o proteză care ar putea schimba viața multor oameni cu nevoi speciale. E o mână de ajutor la propriu și la figurat.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.