Respect Moldova - 24 Mai 2020
Embed:
Respect Moldova - 24 Mai 2020

În această ediție:

1. În ediția de astăzi ne vom mândri cu elevii de AUR ai Moldovei! Peste 1300 de absolvenți de liceu vor avea nota ZECE din oficiu în diploma de BAC. Și vorbim doar despre adolescenții care au excelat la limba străină! Una dintre tinerele de mare perspectivă ale țării noastre este protagonista unui subiect realizat de colegii mei.

2. Tot astăzi vom vorbi despre capacitatea unor oameni de a face scut din suferință! Veaceslav Iacovlev este un actor care a învins cancerul. În mod normal, după o asemenea victorie, majoritatea oamenilor ar fi încercat să uite de acea perioadă neagră. Nu este și cazul protagonistului nostru care a ales să le readucă pofta de viață copiilor care suferă de leucemie. Venim cu o lecție emoționantă a unui om care a ales să-și dedice viața pentru a semăna speranță.

3. Apoi suntem invitați în lumea cifrelor ca să gustăm măcar un strop din una dintre cele mai mari taine ale omenirii - matematica. Ne găzduiește unul dintre cei mai mari matematicieni din lume, moldoveanul Simion Filip, proaspăt câștigător a premiului Societății Europene de Matematică, tot el doctorand al Universității din Chicago!
Venim în ediție cu povestea ilustrului om de știință demnă de "Respect Moldova".

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.