Respect Moldova- 24 Noiembrie
Embed:
Respect Moldova- 24 Noiembrie

"Respect Moldova"este o producție marca "Primele Știri", în care abordăm poveștile unor oameni care merită respect, dar și cele mai imporante evenimente care au marcat săptămâna și au lăsat amprenta în viața fiecăruia dintre noi.

În această ediție:

1. Venim cu drama unor părinți și cei patru copii ai lor care au unit alți zeci de moldoveni în jurul lor. Cât de paradoxal ar suna, dar necazul familiei Stah, pe care vi l-am prezentat cu lux de amănunte la PRIME, a mobilizat atâția oameni care ne-au demonstrat, încă o dată în plus, cât de puternici suntem noi împreună.

2. Ai noștri nu sunt mărinimoși doar acasă. Un moldoven a devenit exemplu pentru milioane de americani printr-un gest care, deși nu este ieșit din comun, a sensibilizat întreg statul Washington. Polițistul Iaroslav Sandu, în loc să aresteze un om al străzii, a ales cea mai generoasă soluție. Venim cu detalii demne de Respect Moldova.

3. Pe final o să revenim în țară ca să constatăm, din nou, că Moldova are fotbaliști, parcă aceeași, dar transformați peste noapte. Magicianul de serviciu este noul antrenor al primei reprezentative. Vă invităm la un interviu exclusiv cu tehnicianul tricolorilor Engin Firat, care ne spune ce elixir a folosit pentru a învia echipa, dar și care sunt planurile sale de viitor

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.