Respect Moldova - 27 Septembrie 2020
Embed:
Respect Moldova - 27 Septembrie 2020

În această ediție:

1. Într-o perioadă de pandemie fară capăt care a paralizat economia, ba chiar a pus pe butuci sute de agenți economici, trebuie să fii mai mult decât curajos să investești tot ce-ai adunat o viață într-o afacere, mai ales în Moldova. Pentru Ludmila Furtună însă, acest tablou al incertitudinii nu a constituit un impediment să se întoarcă acasă din Italia pentru ași realiza visul - să deschidă un centru de sănătate.

2. Apoi vă invităm la "hora iresponsabilității moldovenești"! Cu un pas înainte și doi înapoi sau... din greșeală în greșeală, spre victoria finală! Altfel nu știm cu poate fi explicat faptul că responsabilii de reparația străzii Albișoara din Capitală au turnat primul strat de asfalt, ca mai apoi să-și amintească în al 12-lea ceas că au uitat să înlocuiască țevile. Și... hai din nou, din banul public, la săpat asfaltul proaspăt turnat.

3. Apoi vă invităm la un galop de sănătate, în aer liber, nu înainte însă de a conștientiza că nu e suficient să alergăm, ci trebuie să o mai facem corect. Ce înseamnă corect? Răspunsul îl găsim într-o invenție "made in Moldova" care își asumă câteva responsabilități din atribuțiile unui antrenor exigent. Iar acest antrenor este "branțul inteligent".

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.