Respect Moldova - 28 Iunie 2020
Embed:
Respect Moldova - 28 Iunie 2020

În această ediție:

1. "Vrem pensii și salarii mai mari pentru toți... dar începem cu noi"! După această deviză par să se conducă aleșii din Consiliul Municipal Chișinău care și-au majorat consistent propriile indemnizații. În actuala conjunctură, când mii de oamenii au ajuns la limita existenței din cauza pandemiei și cer ajutor de la autorități, gestul consilierilor municipali pare a fi unul cel puțin sfidător. Ceva de genul... "cine împarte-și face parte".

2. Apoi ne vom întreba încă odată, retoric, de ce unii copii ajung să plătească pentru greșelile adulților, uneori chiar cu viața? Spre exemplu, în acest moment, știți ce face copilul dvs? O poznă copilărească, o simplă curiozitate poate degenera în tragedie atunci când cei mici sunt lăsați fără supraveghere.

3. Iar pe final, vă îndemnăm să nu căutați "nodul în papură". Mai bine vă delectați cu o îndeletnicire veche de când "Papură Vodă" ;). Meșteșugul împletitului din papură este pe cale de dispariție în țara noastră și e mare păcat, pentru că din plantele acvatice pot fi confecționate niște accesorii ecologice de toată frumusețea, care ajung să coste chiar și câteva sute de euro. Una dintre puținele meșterițe care mai cunoaște tâlcul acestei arte ni-l tălmăcește și nouă astăzi, la "Respect Moldova".

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.