Respect Moldova - 31 Mai 2020
Embed:
Respect Moldova - 31 Mai 2020

În această ediție:

1. O lecție de solidaritate cum mai rar ne este dat să vedem în prezent vine din satul Frăsinești, raionul Ungheni. Aici, localnicii au pus mână de la mână și au început construcția unei case pentru patru frați greu încercați de soartă.

2. Coronavirusul, pe lângă cei pe care i-a băgat în spitale sau în mormânt, face și victime colaterale! Un copil de șapte ani din Capitală, diagnosticat cu o formă foarte gravă de epilepsie și care este dependent de medicamente din străinătate, riscă să întrerupă tratamentul pentru că mama sa nu mai are nici bani și nici posibiltatea să le aducă în țară.

3. Apoi ne vom face loc prin ruinile Circului din Chișinău, care a ajuns pradă vandalilor datorită "circarilor" cu funcții de răspundere. O adevărată bijuterie arhitecturală se zbate astăzi printre zidurile mutilate și o arenă cu o capacitate de două mii de locuri peste care s-a așternut întunericul și tăcerea, iar zeci de artiști de mare clasă privesc disperați la acest show dezolant, în loc să aducă un strop de lumină în viața a mii de spectatori, așa cum se întâmpla până acum 20 de ani. Ce a fost, ce a ajuns și ce va deveni Circul din Chișinău?

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.