Revedere importantă. Veteranii MAI s-au întâlnit cu ministrul de Interne, Alexandru Jizdan
Embed:
Revedere importantă. Veteranii MAI s-au întâlnit cu ministrul de Interne, Alexandru Jizdan

Trei veterani ai Ministerului Afacerilor Interne au primit în 2017 câte un apartament cu o cameră în Capitală, iar alții au beneficiat de ajutoare umanitare din partea organizației germane Pro Humanity. Sunt datele Asociației veteranilor și pensionarilor MAI, reprezentanții căreia au avut o întrevedere cu Ministrul de Interne, Alexandru Jizdan.

"Serviciul în cadrul Afacerilor Interne mi-a mai dat o călire pentru viață ca s-o pot da ca exemplu familiei mele, prietenilor mei și tuturor care mă înconjoră, ca să aibă parte de o viață poate mai fericită decât cum a fost", a zis veteranul MAI, Pavel Gorban.

Potrivit președintelui Asociației veteranilor și pensionarilor MAI, anul trecut au fost soluționate mai multe probleme cu care s-au confruntat veteranii. Au fost majorate pensiile, au fost organizate activități cu implicarea foștilor angajați ai MAI și s-au oferit ajutoare umanitare pentru invalizii de gradul I și II.

"S-a observat o apropiere dintre veterani și administrația publică locală, care a început să fie mai receptivă față de noi acordând ajutoate veteranilor din teritoriu. A fost acordat ajutor social mai multor veterani din raioane Criuleni, Dubăsari, Strășeni, Anenii Noi, au primit cărbuni pentru încălzirea locuinței în sezonul de iarnă", a spus președintele veteranilor și pensionarilor MAI, Alexei Armașu.

Veteranii au rămas mulțumiți de întrevederea cu ministrul Jizdan.

"Ministerul de Interne nu a fost nu va fi niciodată un hotel în care ai venit, ai trăit o zi și ai plecat. El cu adevărat este o casă a noastră profesională. Noi azi încercăm ca toți veteranii noștri, când vor trece pe lângă ministerul de Interne, niciodată să nu să se gândească că ușa este încuiată pentru ei", a afirmat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

Asociația Veteranilor și Pensionarilor MAI numără peste 12 mii de membri.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.