Roata Norocului, cel mai grandios proiect televizat din țară la postul numărul unu din Moldova, PRIME TV
Embed:
Roata Norocului, cel mai grandios proiect televizat din țară la postul numărul unu din Moldova, PRIME TV

Sute de oameni au luat cu asalt platforma de înregistrare a celui mai grandios proiect televizat din țară la postul numărul unu din Moldova, PRIME TV. Este vorba despre showul Roata Norocului care se va lansa, în această toamnă în parteneriat cu CBS, cea mai populară televiziune din Statele Unite ale Americii. Săptămâna viitoare va fi dat startul preselecției participanților. Realizatorul emisiunii, Dan Negru, care este și regele audiențelor atât în Republica Moldova, cât și în România, promite în platou energie, umor din plin și premii uriașe. 

Dan Negru, prezentatorul celui mai longeviv game show TV din Republica Moldova DA sau NU la postul de televiziune PRIME TV, afirmă că noul show va sparge toate audiențele din țară și va deveni cel mai îndrăgit proiect, unde oamenii își vor putea încerca norocul și vor câștiga premii de vis.

"Roata Norocului va fi un mare hit. Este un format pe care cred că din 10 moldoveni 9 îl cunosc. Așa că în sfârșit show-ul ăsta mare în parteneriat cu CBS cu cea mai mare tv din America, dacă și nu din lume îl aducem și aici în Republica Moldova", a spus prezentatorul Roata Norocului, Dan Negru.

Inegalabilul Dan Negru va avea și o parteneră, numele căreia rămâne o surpriză pentru telespectatori. Producătorii show-ului spun ca la casting au aplicat sute de oameni de toate vârstele, care au diferite profesii și provin din toate regiunile țării.

"Cel mai mare show televizat din America vine în Moldova. Roata Norocului dă start castingului. Vrei să participi? Completează www.prime.md/casting și înscriete în cursa pentru premii de valoare".

Roata Norocului este un game-show în care trei concurenți se întrec în a descoperi un cuvânt sau un puzzle de cuvinte ascuns pe panou cu scopul de a acumula puncte. Participanții trebuie să deschidă cât mai multe litere și să acumuleze puncte prin învîrtirea roții norocului. La final, concurentul care va câștiga jocul, din suma punctelor adunate, își va putea alege diferite lucruri. La final, el va putea juca Runda Bonus în care va avea șansa să câștige premii valoroase printre care și un automobil.

"O să o luăm pas cu pas, vom păstra formatul american, dar cu timpul vom introduce și noutățile noastre adaptate locului", a afirmat prezentatorul Roata Norocului, Dan Negru.

Cei care își doresc să afle mai multe detalii despre cel mai grandios show din țară pot intra pe pagina de facebook și instagram a emisiunii.

Roata Norocului sau Wheel of Fortune este un format original american, creat de Merv Griffin, care a avut premiera în SUA în anul 1975. Este cel mai longeviv și de succes concurs TV din istoria televiziunii americane. Show-ul a câștigat până acum 5 premii Emmy și s-a bucurat de mai mult de 60 de adaptări în teritoriile în care a fost difuzat.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.