Rochia de mireasă a prințesei Diana, expusă public, pentru prima dată după 25 de ani
Embed:
Rochia de mireasă a prințesei Diana, expusă public, pentru prima dată după 25 de ani

Rochia de mireasă a prințesei Diana poate fi admirată din nou, după 25 de ani. Celebra piesa vestimentară a fost expusă la Palatul Kensington din Londra într-o vitrină imensă, în care a încăput trena de 7,62 metri, cea mai lungă folosită vreodată la o căsătorie regală.Faimoasa rochie a fost admirată pentru prima dată de întreaga lume în data de 29 iulie 1981, când prințesa Diana s-a căsătorit cu prințul Charles. Aceasta a fost creată de Elizabeth și David Emanuel.

"În momentul în care Diana ne-a întrebat dacă putem să-i creăm rochia de mireasă, am știut că viețile noastre nu vor mai fi niciodată la fel. A fost o responsabilitate enormă, dar a fost și foarte stresant. Eram tineri, dar știam că trebuie să facem cea mai frumoasă rochie de poveste."

Rochia a provocat un interes major, încât jurnaliștii au scotocit prin coșurile de gunoi ale atelierului pentru a găsi un indiciu despre stofă și design. Aceasta era păstrată într-un seif pe timp de noapte.

Piesa vestimentară poate fi admirată până în 2 ianuarie. Anul acesta se împlinesc 24 de ani de când Prințesa Diana a murit într-un accident tragic de mașină, la vârsta de 36 de ani.


 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.