Săptămână de foc pentru amatorii de fotbal. Suporterii moldoveni sunt cu sufletul la gură, iar localurile din Chișinău se întrec în oferte
Embed:
Săptămână de foc pentru amatorii de fotbal. Suporterii moldoveni sunt cu sufletul la gură, iar localurile din Chișinău se întrec în oferte

Se anunță o săptămână de foc pentru amatorii de fotbal din întreaga lume.
Miercuri în finala Ligii Europa vor juca Villareal și Manchester United iar sâmbătă, Chelsea va întâlni în finala Ligii Campionilor pe Manchester City.
Cele două partide sunt așteptate cu sufletul la gură și de suporterii moldoveni, iar localurile din Chișinău, în care vor putea fi urmărite meciurile, se întrec în oferte și promoții.
Administratorii pub-urilor spun că au deja rezervări de mese iar pentru ambele partide, care se anunță a fi cu scântei, au pregătit tone de litri de bere, zeci de gustări sofisticate și numeroase surprize.


Câte trei tone de bere pentru fiecare finală! Atât au pregătit administratorii acestui local din centrul Capitalei pentru finalele disputate miercuri și sâmbătă. În total, 400 de spectatori vor afla aici cine va triumfa în Liga Europa și în Liga Campionilor.

"Dacă într-o zi obișnuită, am consuma două cheguri de bere, pentru zilele respective, în discuțiile cu furnizorul deja avem pregătite câte 10 cheguri suplimentare. În cazul în care observăm că pe parcursul meciului avem deficiențe. Suntem pe fir cu furnizorul pentru a suplimenta în orice moment depozitul. "

Pentru cele două seri în care se vor disputa meciurile, localul va avea un program special cu promoții, concursuri și diferite oferte. Pentru a face față numărului mare de clienți așteptați miercuri și sâmbătă, numărul chelnerilor, bucătarilor și al barmenilor va fi dublat.

"Cunoaștem toți că finalele Europa League și Champions League sunt încununarea sezonului fotbalistic. De aceea, astfel de finale, nouă o să ne fie foarte greu să muncim în seara respectivă fiindcă cu un ochi o să fim la televizor să vedem scorul, iar cu alt ochi o să deservim oaspetele nostru, însă sperăm că ne va reuși ca de fiecare dată."

Pregătirile pentru evenimentele sportive au început acum câteva zile.

"Suntem dotați cu 12 televizoare și un proiector mare. Cu sunet translat prin boxe. În sala dată avem în jur la 6 boxe, care translează automat. Este un sunet foarte bun. Plus la toate, televizoarele și proiectorul sunt pentru oaspeți foarte comod amplasate ca să vizioneze din orice colț."

Pentru prima dată, finalele celor mai importante competiții intercluburi din Europa vor fi comentate în Moldova atât în limba română cât și în limba rusă.

Miercuri, Finala Ligii Europa dintre Villareal și Manchester United va fi comentată în limba română la CANAL 5.

"Miercuri, 26 mai, de la ora 22.00, în direct, la Canal 5. "

Același meci, dar cu comentariu în limba rusă va putea fi urmărit la CANAL 3.


Iar sâmbătă, finala Ligii Campionilor dintre Manchester City și Chelsea va fi comentată în lima română la PRIME.

"Manchester City - Chelsea Londra. Sâmbătă, 29 mai, de la ora 22.00 în direct pe PRIME."

La Canal 3, partida va fi însoțită de comentariu în limba rusă.

"Canal 3 prezintă cea mai spectaculoasă finală a Ligii Campionilor. Anglia domină fotbalului european. Show-ul a revenit acasă."
 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.