SCANDAL URIAȘ la Grădinița nr.1 din comuna Grătiești. O mamă susține că educatoarea i-ar fi lovit copilul cu o cană de metal în cap
Embed:
SCANDAL URIAȘ la Grădinița nr.1 din comuna Grătiești. O mamă susține că educatoarea i-ar fi lovit copilul cu o cană de metal în cap

Scandal la Grădinița nr.1 din comuna Grătiești, municipiul Chișinău. O mamă susține că educatoarea i-ar fi lovit copilul cu o cană de metal în cap. Mai mult, unii părinți declară că micuții erau insultați zilnic și că educatoarea îi speria că le va lipi ochii cu clei dacă nu vor dormi la amiază.

Deși neagă toate acuzațiile, directoarea grădiniței a demis educatoarea. 

Elena Braghiș povestește că joi, în timpul prânzului, unii copii ar fi râs la masă. Educatoarea s-ar fi înfuriat și i-ar fi lovit băiatul cu o cană în cap.  

"Seara când să-l culc întâmplător, nu văzusem sub păr, l-am băit, l-am gătit și întâmplător l-am atins și el spune: Au, mă doare. Mă uit, da ce-i acolo, când văd vânătaie și am văzut că e umflat, acolo era un cheag de sânge", a zis mama Elena Braghiș.

Răzvan, fiul Elenei Braghiș, spune că educatoarea îi sperie deseori că le va pune injecții sau că le va lipi ochii cu clei dacă nu vor dormi la amiază.

Mai mult, mama lui Răzvan susține că educatoarea obișnuiește să consume alcool în timpul orelor de muncă.

"A mai fost găsită o sticlă de vin sub pat la grădiniță sau cazul că a fost găsită dormind. Eu mă duc să-mi iau copilul și o văd că ea doarme", a spus mama Elena Braghiș.

Și unii angajați ai instituției confirmă acuzațiile părinților.

"Cam agresiv se comportă cu ei, vorbește urât cu ei. Momentul care s-a întâmplat cu cana ceea nu știu, eram în dormitor și am auzit o pocnitură și băiatul a început deodată a plânge", a afirmat dădaca Victoria Chiosa.

Părinții spun că micuții sunt speriați și nu mai vor să meargă la grădiniță.

Educătoarea Lidia Osman nu a fost de găsit pentru a comenta aceste acuzații. Totodată, după ce cazul a fost făcut public pe rețelele de socializare, directorul instituției i-a cerut să plece din funcție.

"Iată poftim este ordinul de eliberare și eu mai mult nu am ce comenta nimic și lămurire este. Eu i-am spus să-și dea demisia și gata, scurt și clar. Este adevărat că ea speria copii cu seringa? -Nu știu, nu știu", a menționat directorul grădiniței nr.1, Grătiești, Ana Grosu.Peste 100 de copii frecventează grădinița nr.1 din Grătiești.

Peste 100 de copii frecventează grădinița nr.1 din Grătiești. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.