Se tem de uninominal. Opoziția nu are personalități pe care le-ar putea promova în funcția de deputat
Embed:
Se tem de uninominal. Opoziția nu are personalități pe care le-ar putea promova în funcția de deputat

Opoziția se teme de votul uninominal pentru că nu are personalități pe care le-ar putea promova în funcția de deputat.

Atât Partidul Acțiunie și Solidaritate, cât și platforma Demnitate și Adevăr se rezumă la Maia Sandu și, respectiv, Andrei Năstase, sunt de părere analiștii invitați, ieri seară, la emisiunea Fabrika de la Publika TV.

"Dreapta care au reușit să promoveze în ultimul timp vreo doi lideri, mai vizibili, mă refer la PAS și la Platforma DA și despre cohorta politicienilor ascunși în spatele lor despre care noi nu știm mai nimic. Aceste partide sunt în mod clar dezavantajate de uninominal", a declarat analistul politic, Corneliu Ciurea.

Părerea analiștilor este confirmată de oamenii de rând, care o cunosc doar pe Maia Sandu și Andrei Năstase:

"- Cunoașteți pe cineva din Partidul Acțiune și Solidaritate. – Nu, mă scuzați. Dar din Partidul Demnitate și Adevăr? – Nu, nu cunosc pe nimeni".

"- Demnitate și Adevăr? Din câte țin minte eu unul era Maia Sandu, unul era Năstase, dar așa membrii nu îi știu, mai mult adică, în afară de aceștia doi".

" -Cunoaște-ți pe cineva din Partidul Acțiune și Solidaritate? – Nu. - Dar din Partidul Demnitate și Adevăr? – Nici nu vreau să aud de dânșii. – De ce? – Că nu îmi plac".

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.