Secretarul de stat la Ministerul Agriculturii, Diana Crudu, a sugerat că nu mai vrea să rămână în funcție
Embed:
Secretarul de stat la Ministerul Agriculturii, Diana Crudu, a sugerat că nu mai vrea să rămână în funcție

Numită joi în funcția de secretar de stat la ministerul Agriculturii, Diana Crudu nu este sigură dacă mai vrea să rămână în funcție. Într-o postare pe facebook, oficialul a sugerat că pleacă de la minister. La scurt timp însă, mesajul a fost redactat, iar Diana Crudu a evitat să explice ce a vrut să spună inițial.

După ce, în ședința de joi a Guvernului, a fost prezentată drept cea mai potrivită candidatură pentru funcția de secretar de stat la agricultură, vineri Diana Crudu a postat un mesaj pe facebook cu introducerea sugestivă - "Despre prima și ultima mea zi la minister". Ea a declarat că între funcționarii de stat și fermieri există o lipsă de comunicare, fiind indignată de modul în care noii ei colegi înțeleg să rezolve problemele din domeniu.

Ce-i drept, sintagma ultima zi de muncă a dispărut la o oră după plasare postării.

Incoerența de pe Facebook ne-a determinat să abordăm direct secretarul de stat, doar că Diana Crudu nu a avut un răspuns clar nici în fața camerei de luat vederi.

"Dumneavoastră ați scris că a fost și ultima zi la minister, este așa? – Încă nu se știe, știți eu am ordinul semnat de pe data de 20, așa că rămâne de văzut cum o să fie. Dumneavoastră ați depus cererea de demisie? Încă nu am depus o cerere de demisie, o să facem clarificări săptămâna viitoare.Până nu se publică, unde trebuie să se publice, în monitorul oficial, haideți când o să se publice. Rămâne de văzut, o să vă anunț pe data de 20", a spus secretarul de stat la Ministerul Agriculturii, Diana Crudu.

Diana Crudu vine din sectorul privat, având experiență de gestionare a afacerilor din domeniul agriculturii.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.