Ședință cu scântei. Schimb de replici acide la ședința operativă a șefilor de direcție a Primăriei Chișinău
Embed:
Ședință cu scântei. Schimb de replici acide la ședința operativă a șefilor de direcție a Primăriei Chișinău

Ședința operativă a șefilor de direcție a Primăriei Chișinău s-a lăsat din nou cu scandal. De această dată primarul interimar al Capitalei a avut un schimb de replici acide cu șeful Direcției transport, Oleg Poiată.

Silvia Radu a rămas nemulțumită de soluțiile prezentate pentru fluidizarea traficului în oraș. În timp ce funcționarul încerca să explice că nu poate vorbi la acest subiect fără studii de fezabilitate, edilul interimar i-a amintit acestuia cine este șeful și l-a rugat să părăsească sala de ședințe. 

Tensiunile dintre Silvia Radu și Oleg Poiată au început după ce edilul interimar a rămas nemulțumit că în loc de un raport privind fluidizarea traficului în Capitală, șeful Direcției Transport a venit cu mai multe propuneri. Radu i-a reproșat că nu are nevoie de sfaturi, ci de proiecte concrete cu deviz de cheltuieli. 

"Eu așa și nu am înțeles, ce trebuie să facem anul viitor ca să fluidizăm traficul", a zis primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

După ce l-a somat să părăsească sala, primarul interimar s-a răzgândit și l-a invitat pe Oleg Poiată să revină la ședință.

Silvia Radu a rămas nemulțumită și de raportul șefului Direcției Locativ Comunale.

"La direcție este nevoie de 123 de milioane de lei. Plus asociația spațiilor verzi, este necesar 54 de milioane de lei", a spus șeful Direcției Locativ Comunale, Petru Gontea.

"Ce înseamnă dumneavoastră aveți nevoie. Și eu am nevoie de o rachetă să zbor în cosmos. Nu este corectă abordarea dumneavoastră. Dacă aveți nevoie de bani mai mulți, spuneți exact cum acești bani vor fi cheltuiți", a zis primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Silvia Radu le-a cerut funcționarilor să muncească mai eficient.

"Gestiunea municipiului Chișinău este ca un câmp de mine, care poate să explodeze în fiecare minut. Toate aceste explozii sunt împotriva locuitorilor municipiului Chișinău", a afirmat primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.