Semifinale de foc. Real - Atletico și AS Monaco - Juventus Torino, la PRIME TV
Embed:
Semifinale de foc. Real - Atletico și AS Monaco - Juventus Torino, la PRIME TV

Real - Atletico Madrid și AS Monaco - Juventus Torino sunt semifinalele Ligii Campionilor din acest sezon. Tragerea la sorți a avut loc astăzi în Elveția. Meciurile din semifinale vor avea loc la începutul lunii mai și vor fi transmise de Prime.

Formațiile Real Madrid și Atletico Madrid, finalistele de anul trecut din Liga Campionilor, se vor bate în actuala ediție în semifinalele competiției. Cele doua echipe se vor întâlni pentru al patrulea an consecutiv în cea mai tare competiție intercluburi din lume.

Real a câștigat finalele din 2014 și 2016, iar în 2015 a eliminat gruparea Atletico din sferturile de finală. Prima manșă va avea loc pe data de 2 mai și va fi transmisă de Prime.

În cealaltă semifinală, Juventus Torino va juca împotriva revelației acestui sezon, AS Monaco. Cele doua formații s-au întâlnit ultima dată în urmă cu doi ani, în sferturile de finală. Gruparea torineză s-a calificat atunci cu scorul general de 1 la 0.

Partida tur dintre cele două formații se va disputa pe data de 3 mai și de asemenea va fi transmisă de Prime. Finala competiției va avea loc pe data de 3 iunie, la Cardiff.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.