Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Florești! Corpul neînsuflețit al acestuia a fost găsit ars, într-un incendiu de vegetație
Embed:
Sfârșit cumplit pentru un bărbat din Florești! Corpul neînsuflețit al acestuia a fost găsit ars, într-un incendiu de vegetație

Un bărbat în vârstă de 59 ani a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu de vegetație.Tragedia s-a produs joi, în satul Unteni din raionul Florești. Potrivit poliției, acesta ar fi dat foc la iarba uscată de lângă ferma pe care o deținea. Acolo se afla și soția lui care a scăpat nevătămată. Pompierii au fost alertați de către un trecător care a observat flăcările puternice.


Potrivit poliției, cei doi soți au vrut să facă curat pe imașul de lângă fermă și au dat foc la niște stuf. Din cauza vântului, focul s-a extins cu repeziciune. Ei au încercat să stingă flăcările de unii singuri, însă la un moment dat, bărbatul a dispărut. În ajutor le-au sărit și câțiva trecători, care au stins focul până la venirea pompierilor. Din nefericire, bărbatul a fost găsit carbonizat. Soția lui nu a avut de suferit.
Potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în ultimele 24 de ore, pompierii au intervenit pentru a stinge cinci incendii de vegetație. În acest context, oamenii sunt îndemnați să respecte regulile antiincendiare și să nu dea foc vegetației uscate și resturilor menajere.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.