Sheriff Tiraspol a marcat și în poarta audiențelor TV. Peste 337 de mii de moldoveni au vizionat, la PRIME și CANAL3, duelul istoric din Liga Campionilor
Embed:
Sheriff Tiraspol a marcat și în poarta audiențelor TV. Peste 337 de mii de moldoveni au vizionat, la PRIME și CANAL3, duelul istoric din Liga Campionilor

Campiona Moldovei a marcat și în poarta audiențelor TV.
Peste 337 de mii de moldoveni au vizionat la PRIME și CANAL 3 duelul istoric din Liga Campionilor.
Iar pe stadionul de la Tiraspol a fost o adevărată sărbătoare a fotbalului.
Fanii echipei sheriffilor nu vor uita niciodată meciul de aseară.
Suporterii au scandat cât i-au ținut coardele vocale și au trăit la maxim fazele tari ale meciului.


"Suporterii ambelor echipe au început să vină la stadion cu aproximativ două ore înaintea fluierului de start. În tribune sunt așteptați peste 6 mii de fani care cu siguranță vor încinge atmosfera în timpul partide."


"Este un eveniment istoric. Eu am așteptat asta 20 de ani. Tot Tiraspolul a așteptat, e o sărbătoare pentru toată lumea, e o sărbătoare pentru fotbal. E Liga Campionilor în Tiraspol. Nu am cuvinte, numai emoții."

Din cauza pandemiei, meciul s-a jucat cu stadionul pe jumătate gol. Totuși, a fost foarte multă gălăgie. Suporterii tiraspoleni spun că au visat o viață întreagă să-și vadă echipa favorită în Liga Campionilor.

"Iată cum arată de aici, de la marginea terenului, momentul istoric pentru fotbalul moldovenesc. Este intonat pe un stadion din Republica Moldova pe bune imnul Ligii Campionilor."

Meciul a început cu emoții pentru echipa din Tiraspol care avea în față un adversar puternic - multipla campioană a Ucrainei, Shakhtar Donetsk. Deși în prima repriză jucătorii de la Sheriff Tiraspol preponderent s-au apărat, tot ei au marcat primii și au ridicat în picioare tot stadionul.

Fanii echipei Sheriff Tiraspol au trăit la maxim fiecare moment al meciului.

A doua repriză a început cu emoții și mai mari. Sheriff a jucat defensiv, iar la mijlocul reprizei secunde a reușit să marcheze încă un gol și astfel să-și asigure victoria.


"Este o adevărată poveste aici, pe stadionul Sheriff din Tiraspol. După ce au stat aproape jumătate de repriză în apărare, echipa din Tiraspol reușește să marcheze a doua oară și să ridice fanii în picioare. "


Fanii au stat încordați până în ultima clipă a meciului.


" E nebunie totală în sectorul în care stau suporterii echipei tiraspolene. Deși au rămas mai puțin de 10 minute până la finalul partidei, suporterii Șeriff Tiraspol au început deja să sărbătorească. Tiraspol Sheriff!! "

Unii suporteri au scandat în tribune până au rămas fără voce.


"Emoțiile sunt de nedescris, nu ne-am așteptat la un astfel de meci și la așa pasiune. La primul gol am rămas fără voce, iar la al doilea aproape că am făcut stop cardiac."


"Suntem foarte bucuroși că Sheriff a învins, noi i-am susținut cum am putut. Înainte, Sheriff! "


"Toate pariurile din lume s-au dus pe apa sâmbetei. Toți au pariat pentru victoria echipei Shakhtar Donetsk. Nimeni nu a pariat pentru victoria Sheriff. E senzațional. Nimeni nu s-a așteptat la acest rezultat, nici cei mai înrăiți fani."


"Le sunt recunoscător mai ales suporterilor care ne țin pumnii. Veniți să vedeți și celelalte meciuri, pe care le vom avea cu Real Madrid, cu Inter, noi vom fi bucuroși și ne străduim să nu vă dezamăgim, dar să vă arătăm un fotbal bun."


"Aventura echipei moldovenești a început fantastic în cel mai prestigios turneu intercluburi din lume. După victoria istorică de 2 la 0 în fața multiplei campioane a Ucrainei, Shakhtar Donetsk, tiraspolenii vor continua povestea la Madrid. În data de 28 septembrie, Sheriff va întâlni în deplasare legendara formație Real Madrid. De la Tiraspol, Nicolae Boico și Vitalie Postolache, pentru Primele Știri. "

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.