Show aviatic pe aerodromului din orașul Vadul lui Vodă. Mai multe avioane de mici dimensiuni au făcut acrobații
Embed:
Show aviatic pe aerodromului din orașul Vadul lui Vodă. Mai multe avioane de mici dimensiuni au făcut acrobații

Show aviatic pe aerodromului din orașul Vadul lui Vodă. Mai multe avioane de mici dimensiuni au făcut acrobații aeriene, care au fost urmate de demonstrații de parașutism. Spectacolul a fost prezentat de către opt piloți din țara noastră și de peste Prut.

Zeci de oameni au urmărit show-ul cu sufletul la gură.

În cadrul evenimentului au fost expuse mai multe modele de avioane și elicoptere, dar și câteva SUV-uri, care au participat la competițiile off-road. 

A venit să admire show-ul aviatic și secretarul de stat de la Ministerul Economiei și Infrastructurii Sergiu Bucătaru, fiind însoțit de familie. Oficialul spune că are o pasiune pentru tot ce este legat de aviație.

"Dincolo de activitatea instituțională pe care o am , am o dragoste separată față de aviație , față de înălțimi și nu ratez nici o ocazie de a fi mai aproape de asemenea evenimente", a spus secretarul de stat la Ministerul Economiei, Sergiu Bucătaru.

Organizatorii au pregătit surprize pentru vizitatori.

"Avem zboruri demonstrative cu aeronave de diferit tip , avem zbor cu elicopterul MI2. tombolă care va da posibilitatea vizitatorilor să facă un zbor gratis cu AN2 . Și sigur că avem un interesant program muzical. Care cu siguranță va bucura pe toți cei care se află alături de noi", a zis președintele Aeroclubului din Chișinău, Valeriu Bodiu.

Show-ul s-a încheiat cu un concert susținut de mai mulți interpreți autohtoni.

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.