Show marca PRIME TV. Daniela Sclifos, invitată la emisiunea "Prima Oră"
Embed:
Show marca PRIME TV. Daniela Sclifos, invitată la emisiunea "Prima Oră"

A cucerit publicul, dar și jurații cu vocea sa fermecătoare. Vorbim despre Daniela Sclifos, una dintre participantele la show-ul Wow Kids de la PRIME TV. Mica interpretă a fost invitată la emisiunea Prima Oră unde a povestit despre emoțiile și experiența din timpul show-ului. Alături de ea a fost și unul dintre membrii juriului, interpreta Natalia Gordienco. 

Daniela Sclifos a mărturisit că a avut emoții mari înainte de a urca pe scena show-ului Wow Kids.

După ce a interpretat o piesă despre Bucovina, pe versurile lui Grigore Leșe, fata a primit din partea juraților trei de nouă.

La fiecare ediție, abilitățile tinerilor sunt evaluate de un juriu format din coregraful Teodor Rădulescu și interpreții Nicu Țărnă și Natalia Gordienco. Interpreta a povestit cum face față sarcinilor. 

"Este un pic de stres, dar stres plăcut, pentru mine a fost și o mare plăcere și o mare onoare. Avem o echipă extraordinară, o echipă Prime Tv, Wow kids, e cea mai wow echipă cu care am lucrat", a spus membru al juriului, Natalia Gordienco.

Ediția de mâine a emisiunii Wow Kids va fi și ea una specială. Telespectatorii vor avea posibilitatea să cunoască tinere talente din mai multe domenii. Cei mai talentați copii din Moldova vor juca șah, vor dansa și vor cânta. Unul dintre participanții ediției de mâine i-a impresionat pe jurați prin cunoștințele pe care le posedă.

Cine este cel mai WOW copil din țară, care va obține premiul mare de 100 de mii de lei, se va decide în finală. Nu ratați următoarea ediție a show-ului la PRIME mâine, începând cu ora 20:00 și duminică în reluare de la ora 11. 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.