Show marca Prime TV. Super producția WOW KIDS va fi lansată pe 6 mai, la ora 20:00
Embed:
Show marca Prime TV. Super producția WOW KIDS va fi lansată pe 6 mai, la ora 20:00

O săptămână ne mai desparte de cel mai așteptat spectacol din această primăvară - WOW KIDS. În seara de 6 mai, telespectatorii PRIME vor avea parte de un show de excepție. Cei mai carismatici copii din țară își vor prezenta talentele, care vor fi evaluate de un juriu competent, format din interpreții Nicu Țărnă, Natalia Gordienko și coregraful Teodor Rădulescu. 

Totul este pregătit pentru cel mai așteptat show din această primăvară. Decorul e instalat, reflectoarele au fost conectate, prezentatorii au făcut probe de microfon, mai rămâne ca regia să dea semnalul de Start. Rând pe rând, cei mai  carismatici copii din țară vor veni aici în platoul de la Prime TV, pentru a-și demonstra talentul. Din aceste fotolii, jurații vor decide cine este cel mai wow copil din Moldova.

Jurații sunt copleșiți de emoții. Ei au recunoscut că misiunea care a căzut pe umerii lor nu este una ușoară. 

"Aștept un show deosebit și întradevăr va fi un show chiar extraodinar. Este foarte greu să jurizezi copii. Eu vreau tuturor să le pun nota zece, dar din păcate este un concurs și este un show și trebuie să avem și alte note", a spus juratul WOW KIDS, Natalia Gordienko.

"Am fost încântat să aflu că voi fi în juriu. Abia mai târziu am aflat cât de greu este să fii în juriu și să pui note unor copii și în timpul când o faci și după când ți se pare că a-i fi putut da mai mult, dar nu poți", a menționat juratul WOW KIDS, Teodor Rădulescu.

"Este prea complicat într-un număr atât de mare de copii talentați să îl alegi pe cel mai bun, este foarte subiectiv. Cert este că toți cei care participă în acest proiect deja sunt învingători și se știe că nu există lucruri pur și simplu sau întâmplătoare", a afirmat juratul WOW KIDS, Nicu Țărnă.

Ceva mai degajată este atmosfera din culise. Părinții spun că au emoții mai mari decât copiii.

În pauza dintre filmări, am reușit să vorbim și cu prezentatorii WOW KIDS, care și-au împărțit rolurile. Ludmila Bălan este cea care susține participanții pe scenă.

"Suntem în culise la wow kids, emoții nemaipomenite aici, copii sunt absolut fantastici, o să vă uimească, chiar nu credeam că în Moldova sunt asemenea copii. Mă bucur tare", a precizat prezentatoarea WOW KIDS, Ludmila Bălan.

Iar Mircea Marco este cel care stă în Backstage, unde îi încurajează pe concurenți, alături de părinți și rude.

"Copilașii sunt extraordinari, ne uimesc și cu talentele  lor și în comunicare sunt foarte emotivi, ne fac și să râdem și să lăcrimăm. Deci este un proiect extraordinar care sunt convins că o să prindă la publicul nostru", a specificat prezentatorul WOW KIDS, Mircea Marco.

Alte detalii despre emisiunea WOW KIDS rămân "în spatele cortinei". Deocamdată, vă putem spune că lupta este crâncenă, întrucât cel mai WOW copil din Moldova se va alege cu un premiu de o sută de mii de lei. Pe 6 mai, începând cu ora 20:00, stați cu ochii pe PRIME, pentru a urmări prima ediție a super-proiectului "Wow Kids". 

 

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.