Show-ul "100 DE MOLDOVENI AU ZIS" a revenit pe micile ecrane la PRIME. Ce provocări îi așteaptă pe participanți în noul sezon
Embed:
Show-ul "100 DE MOLDOVENI AU ZIS" a revenit pe micile ecrane la PRIME. Ce provocări îi așteaptă pe participanți în noul sezon

Un nou sezon al show-ului "100 de moldoveni au zis" începe la PRIME. Prezentatoarea emisiunii, Lilu, are noi provocări pentru invitații săi. Un duel se anunță  între fotografi și profesori, iar duminică urmăriți o confruntare acidă între echipele "Lupii" și "Vulpile" care se vor lupta pentru premiul mare de 20 de mii de lei.

"Dragii mei abia aștept să vă arătăm ce show am pregătit, pentru că suntem chiar acum la filmările "100 de moldoveni au zis"!"

În week-end la Prime, Lilu deschide sezonul nou, cu ediții dinamice și invitați interesanți. Ea le pune la încercare intuiția, pentru câștiguri bănești, iar participanții demonstrează ingeniozitate și cât de bine știu ce este în mintea moldovenilor.

Sâmbătă seara, în platoul emisiunii vor lupta eroii ai căror meserii au fost puse la grea încercare de pandemie. Echipele FOXUS și ZOOM vor concura. De o parte stau cei mai buni fotografi din Cahul, iar de alta - o echipă de profesori din Orhei.


"Mirele poate să se bată cu cineva sau să-l bată cineva pe dânsul. Este-o vorbă, dar n-o zicem la televizor!"


La show-ul de duminică veți afla cine sunt mai ageri, "Lupii" sau "Vulpile". Lupta se dă între un grup de fete șirete de la Drochia și un grup de bărbați neînfricați de la Orhei.


"A fost o luptă aprigă dintre vulpi și lupi si ne bucurăm că a luat sfârșit cu prietenie!"


Nu ratați emisiunea "100 DE MOLDOVENI AU ZIS" la ora 20, în weekend la PRIME!

 

© 2019 General Media Group Corp.
Toate drepturile rezervate.